Hoe is Thekeytobesafe ontstaan

Thekeytobesafe is ontstaan vanuit mijn eigen traumatische ervaringen. Ik begrijp hoe het voelt om heel lang angstig te zijn en niet in staat te zijn om jezelf te verdedigen. Toen ik de veiligheidssleutelhanger ontdekte, voelde ik me meteen veiliger en meer zelfverzekerd. Het was geruststellend om te weten dat ik mezelf zou kunnen verdedigen als dat ooit nodig zou zijn.

Ik geloof dat iedereen zich veilig en zelfverzekerd zou moeten voelen, en Thekeytobesafe kan daarbij helpen. Of je nu 's avonds alleen over straat moet of je gewoon wat extra gemoedsrust wilt hebben, deze sleutelhanger kan het verschil maken. Ik hoop dat ik anderen kan helpen om zich net zo veilig en zelfverzekerd te voelen als ik dankzij Thekeytobesafe.


Voor wie zijn wij ? 

Thekeytobesafe richt zich op het bieden van veiligheid en bescherming aan mensen die zich kwetsbaar voelen. Of het nu gaat om sociale angst, trauma uit het verleden etc. Wij begrijpen dat het belangrijk is om jezelf veilig te kunnen voelen en we willen deze gemeenschap van mensen graag ondersteunen.

We geloven dat iedereen het recht heeft om zichzelf te beschermen en we bieden daarom verschillende tools en middelen die mensen kunnen helpen om veilig te blijven.

Als je het gevoel hebt dat je jezelf legaal wilt kunnen beschermen, dan ben je bij Thekeytobesafe aan het juiste adres. Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin mensen zichzelf kunnen beschermen en hun angsten kunnen overwinnen.


Het probleem

In Nederland voelt 33% zich wel eens onveilig, of het nu door een geschiedenis van mishandeling komt of door een nare ervaring. Velen lijden in stilte omdat ze zichzelf niet op een legale manier kunnen beschermen. Dit kan leiden tot sociale angst en angst voor drukke evenementen of openbaar vervoer.


De oplossing 

Onze veiligheidssleutelhangers zijn ontworpen om mensen te helpen bij het overwinnen van uitdagingen en een completer leven te leiden, terwijl ze de middelen hebben om zichzelf te beschermen. Al onze producten voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving voor veiligheid.


Onze missie en waarde 

Wij vinden dat iedereen het recht heeft zichzelf te beschermen, ongeacht geslacht of persoonlijke omstandigheden. Onze sleutelhangers zijn bedoeld voor iedereen die in angst leeft en kracht zoekt om te overwinnen. Het is gebouwd op doel, ervaring en moed om onze angsten elke dag aan te gaan en op zoek te gaan naar een veiliger, zelfverzekerder en vervullend  leven.

Onze missie is om mensen te helpen hun angsten aan te gaan en zich veilig te voelen. Het is onze overtuiging dat we de kracht vinden om deze angsten te overwinnen door open en eerlijk te zijn over onze eigen strijd en elkaar te steunen in deze strijd. Authenticiteit, moed, empowerment en gemeenschap staan daarom centraal in alles wat we doen. Wij geloven dat het belangrijk is om jezelf te zijn en niet bang te zijn om kwetsbaar te zijn. Alleen zo kun je groeien en bloeien in het leven.